Ārējais tosteris – Samsung SE-S084
Samsung NX10: nopietna kompaktkamera
Mobilais klucītis – LG GD880 Mini
Bilžu mašīna visām vajadzībām – Olympus E-PL1
iRiver Story – stilīgs un funkcionāls e-grāmatu lasāmrīks
Kādam nolūkam, jūsuprāt, ir izveidoti tīmekļdatori jeb netbuki?

Problēma ar laptop

24-01-10 / 12:27
Man ir tāda problēma mans dators acer aspire 5520 neslēdzas iekšā!!! nospiežot power pogu viņš itkā sāk lādēt bet pēc trim sec islēdzas un atkal ieslēdzas un tā visu laiku!!!!!!

vai kāds zin kas par vainu?????
gunars / 11-04-10 / 21:32
Pieslēdzot ar HDMI kabeli klēpjdatoru ASUS pie LCD televizora, attēls ir, bet nav skaņa.Vai kāds var palīdzēt ?!
aaa / 26-03-10 / 21:48
vainigs ram nojucis ir
rrr / 15-03-10 / 14:23
man ir tada pati problema tikai dazreiz kompis iesledzas bet pec kada laika zilais ekrans un atkal neiet

man tada doma ka vainigs ir kuleris, jo pirms zila ekrana tas pārtrauc griezties
hlopec87 / 24-01-10 / 19:27
es ar esu nonācis pie secinājuma ka vajag nest pie profiem :)
Mick / 24-01-10 / 19:11
Mnjā, laikam jau tikai labais variants, nest pie meistara. Bet dažiem testeriem u.c. labām lietām un zināšanām to mantu vairs neatdzīvināsi.
hlopec87 / 24-01-10 / 17:49
ar ventilāciju viss ok!!!!
visas problēmas sākās kad es gribēju pārinstelēt win bet nosvila cd-rom un kopš tā laika ir šitie gļuki pirmo laiku bij tā ka viņš restartējās kādu laiku pastāvēja un ieslēdzās a tagad vis pabeidzies
Mick / 24-01-10 / 16:14
Drīzāk jau kāda mikro plaisa mātenē, bet ko mēs te minēsim, laikam jau nu nenodarbojies ar pašdarbību un stiep uz servisu. Izskatās, ka pats piebeigsi fundamentāli. Ak jā, nu vēl pavisam glupa doma, bet reāla ienāca prātā - vai ventilācija datoram ir normāla???? Nav visi caurumi ar putekļiem aizsisti??? Ja jā, tad izsūc, un iespējams, ka viss notiks. :)
hlopec87 / 24-01-10 / 15:38
vis vairāk man bail vai tik nav nodegusi mātesplate
Mick / 24-01-10 / 14:59
Tehniski jā, tikpat labi vēl kaudze dažādu tehnisko jautājumu.
hlopec87 / 24-01-10 / 14:09
kā lai to izdara ja viņš pat neslēdz monitoru iekšā daž labs man teica varbūt kāds rams nodedzis tā var būt?
Zinātājs... / 24-01-10 / 13:42
Izskatās, ka nāksies atjaunot nobirušo biosu.
http://bit.ly/5oLtYC
Ziņo, kā izdevās.
Vārds: E-pasts:

Jūsu komentārs:
* Komentāra maksimālais garums ir 1000 simboli.
NP Extra - iepazīstam Acer Predator spēļdatoru

Nevienam jau nav noslēpums, ka jaudīgie datori tiek izmantoti ne tikai zinātnisko aprēķinu vajadzībām vien, bet arī izklaidei un, protams, nešaubīgi arī datorspēlēm. Lūk, Nākotnes Parka sen neredzētais draugs Dainis mūsu visus iepazīstinās ar kādu patiesi modernu spēļdatoru, kura nosaukums ir – plēsoņa!

Laikam ikvienam no mobilo telefonu īpašniekiem kā ļaunākais murgs ir situācija, kad mobilais telefon...
Vēl pirms pavisam neilga laika likās, ka ierakstāmie diski ar ietilpību 50 gigabaiti, likās lieliska...
Līdztekus dažādiem enerģijas ieguves veidiem, piemēram, saules baterijām, mazāk aktuāla ir enerģijas...
Pirms neilga laika Blu Ray disku Asociācija (BDA) apstiprināja BDXL daudzslāņu disku standartu, kurš...
Zinātnieki, kā izrādās, jau šobrīd strādā pie tādu iekārtu attīstības, kuras varētu “drukāt” cilvēka...
Online: 82