/ Ierīces / Samsung izziņo jaunus projektorus – Premiere 9 un Premiere 7

Samsung izziņo jaunus projektorus – Premiere 9 un Premiere 7

Publicitates_foto_3_1200
Raitis Misa uz 10/09/2024 - 08:02 uz Ierīces, Jaunumi

Samsung izziņo projektorus Premiere 9 un Premiere 7. Ierīces aprīkotas ar lāzera tehnoloģiju, kas sniedz iespēju projicēt attēlu arī no īpaši maza attāluma. 4K izšķirtspēja, uzlabotas skaņas un viedās, lietotājam draudzīgās funkcijas piemērotas mājas kino seansiem, videospēļu izklaidei un saviesīgiem notikumiem.

4K attēla kvalitāte, 130 collu ekrāns un MI funkcijas

Abu projektoru tehniskie parametri ļauj izteiksmīgu 4K attēlu projicēt līdz pat 130 collu izmērā. Abi modeļi nodrošina filmu nozares standartiem atbilstošu krāsu gammas pārklājumu (154% un 100%), kā arī HDR10+ attēlu formātu.

Lai skatītos iecienīto saturu, nav jāraizējas par apkārtējiem apstākļiem un dienas gaismu, jo Premiere 9 maksimālais spilgtums ir 3450 ISO lūmeni un Premiere 7 – 2500 ISO lūmeni. Turklāt Premiere 9 modelis aprīkots ar trīskāršo lāzera tehnoloģiju, kas vēl vairāk uzlabo krāsu precizitāti un spilgtumu.

Nav izpalikušas arī mākslīgā intelekta (MI) funkcijas. Piemēram, AI Upscaling nodrošina, ka saturs tiek rādīts 4K izšķirtspējā neatkarīgi no tā sākotnējās kvalitātes. Savukārt Vision Booster automātiski pielāgo spilgtumu un kontrastu dažādos apgaismojuma apstākļos, lai nodrošinātu optimālu attēla kvalitāti.

Abos modeļos iebūvēti skaļruņi ar Dolby Atmos tehnoloģiju, kas nodrošina jaudīgu skanējumu bez papildu ierīcēm. Premiere 9 ir 40W 2.2.2 kanālu skaļruņi ar diviem uz augšu plūstošas skaņas skaļruņiem. Savukārt Premiere 7 ir 30W 2.2 kanālu skaļruņi, kas nodrošina plašu skanējumu telpā.

Publicitates_foto_1Noskaņas radīšana un savienojums ar ierīču ekosistēmu

Ģimenes vakariņās vai draugu ballītēs projektors kalpos arī kā viedais skaļrunis. To iespējams vadīt ar balss komandām un tajā pieejamas dažādas mūzikas lietotnes.

Īpašas noskaņas radīšanai izmantojama Custom Ambient programma. Tajā lietotāji var izvēlēties no jau piedāvātajiem attēliem un gaismas projekcijām, vai arī iestatīt savas fotogrāfijas un videoklipus. Ar Tap View un Mirroring funkciju saturs no viedtālruņa ērti būs pārskatāms uz lielā ekrāna. Turklāt Samsung SmartThings integrācija ļauj ierīces īpašniekiem no projektora pārvaldīt dažādas viedās mājas ierīces, piemēram, apgaismojumu un drošības sistēmas, radot pilnībā savienotu ierīču ekosistēmu.

Dizains, kas piemērots jebkurai mājas videi

Projektoriem Premiere ir minimālistisks, gaišs dizains ar noapaļotām malām. Tam ir īpaša auduma apdare, kuru izstrādājis Dānijas tekstila dizaina uzņēmums Kvadrat. Pateicoties kompaktajam izmēram un vieglajai uzstādīšanai, projektori ir piemēroti jebkurai telpai, nodrošinot maksimālu funkcionalitāti un estētisku koptēlu.

Ierīces uzstādīšana ir vienkārša – lietotājiem tikai jāieslēdz projektors un tas jāpievieno Wi-Fi tīklam. Tā kā ierīcei pietiek ar pavisam mazu projicēšanas attālumu, Premiere var ērti pārvietot pēc vajadzības un izmantot, novietojot uz galda vai zemes, bez īpaša stiprinājuma pie griestiem.

Publicitates_foto_2Sagatavots izmantojot Samsung preses materiālus.

0 RAKSTĪT KOMENTĀRU

Sūti Mums Ziņu Šeit

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>